Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΚΟΖΙΑΝΗ»


Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή.
Τέλειωσαν με επιτυχία θα λέγαμε τα γλέντια και τα πανηγύρια της Αποκριάς και μπαίνουμε σε μια περίοδο νηστείας, κάθαρσης, περισυλλογής και αυτοκριτικής που οφείλει να κάνει ο καθένας μας αρχίζοντας πρώτα από τον εαυτό μας.
Συμμετείχαμε και εμείς στην Αποκριά της Κοζάνης με την Κοζανίτικη θεατρική παράσταση «Μπαρντόν Μαχαλάς» και τώρα κάνοντας τον απολογισμό και την αυτοκριτική μας, νοιώθουμε την ανάγκη να απευθύνουμε κάποιο «Ευχαριστώ».
Ευχαριστούμε τον Μανώλη Μαρκόπουλο και όλους τους ερασιτέχνες ηθοποιούς και όλους όσους συνετέλεσαν για να ανέβει και να στεφθεί με επιτυχία η θεατρική μας παράσταση.
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο της Κοζάνης, ο οποίος μας αγκάλιασε και μας συμπαραστάθηκε με συγκινητικό τρόπο, από τον οποίο κόσμο πήραμε πολλά μηνύματα και νοιώσαμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, όπως εμείς νομίζαμε!
Ευχαριστούμε τον Δήμο Κοζάνης και προσωπικά τον Δήμαρχο κο Λάζαρο Μαλούτα για την συμπαράσταση και όλους τους υπαλλήλους της ΔΕΠΑΚ, που κόπιασαν για εμάς.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όλα τα μέσα ενημέρωσης της Κοζάνης, άλλον περισσότερο και άλλον λιγότερο, για την συμπαράσταση και την προβολή των δραστηριοτήτων μας.
Συγχαρητήρια στο Δήμο Κοζάνης για την άψογη διοργάνωση της Αποκριάς και σε όλους όσους συμμετείχαν σ αυτήν.
Εμείς υποσχόμαστε ότι πάντα θα δηλώνουμε «παρόν» στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και θα προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι.
Καλή Σαρακοστή και σχωρεμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ