Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΟΖΙΑΝΗ»


Μετά το πλούσιο πρόγραμμα των Αποκριών 2013, ο σύλλογος «Κόζιανη» συνεχίζει τις δραστηριότητες του, έχοντας ήδη συμμετάσχει  αλλά και έχει προγραμματίσει αρκετές.
Συγκεκριμένα το παιδικό τμήμα του συλλόγου συμμετείχε υπό την καθοδήγηση της δασκάλας της κας Καραστεργίου Βαρβάρας, την  Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 το απόγευμα  στο Κλειστό Γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι  Κοζάνης στις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στα πλαίσια των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Α.Ε.Ι  και Τ.Ε.Ι.
 

Ομάδα του τμήματος ενηλίκων συμμετείχε την Κυριακή 14 Απριλίου 2014 στο πρόγραμμα Lets do it Greece- καθαρίζουμε  το Δήμο μας, που οργάνωσε για την Κοζάνη το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης, καθαρίζοντας την περιοχή του Ξενία μέχρι τον Άγιο Θωμά.
Οι εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν για το εγγύς μέλλον είναι οι εξής

1.     Σάββατο 27 Απριλίου 2013 και ώρα 20.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης στα πλαίσια της Ανθοκομικής Έκθεσης θα χορέψει το παιδικό τμήμα του συλλόγου.
2.     Κυριακή 12 Μαΐου 2013 στο εξωκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους στην Κοζάνη το πρωί,  θα γίνει ο εορτασμός της  Παγκόσμιας Ημέρας Χορού κατά τον οποίο θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, στη συνέχεια θα χορέψουν τα παιδικά τμήματα του συλλόγου και στο τέλος θα ακολουθήσει γλέντι για όλους τους παραβρισκόμενους.
3.     Κυριακή 26 Μαΐου 2013 μονοήμερη εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα για όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ