Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Επιτυχημένο και το 2ο summer camp χορού του πολιτιστικού συλλόγου «Η Κόζιανη» (ΦΩΤΟ)

 Έκλεισε τις πύλες του με επιτυχία το 2ο summer camp χορού που διοργάνωσε στις 14-16 Αυγούστου 2015 και για δεύτερη χρονιά ο πολιτιστικός και λαογραφικός σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη», στις κατασκηνώσεις των προσκόπων Κοζάνης στη Γρίτσα Λιτοχώρου Πιερίας. Εβδομήντα άτομα μέλη και φίλοι του συλλόγου με τα παιδιά μας μαζευτήκαμε σαν «μια μεγάλη παρέα» που είμαστε και απολαύσαμε χορό, θάλασσα, καλό φαγητό και πολύ παιχνίδι εμείς και τα παιδιά μας.

 Το τριήμερο ήταν αφιερωμένο στις παραδουνάβιες περιοχές από τις οποίες διδαχτήκαμε χορούς από τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κο Στογιάννη Λεωνίδα.
Πολλά τα γλέντια που στηνόταν ανά πάσα στιγμή παίζοντας για εμάς μουσική ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κος Τράγιας Βασίλης.
Πολύ καλό το φαγητό και οι μεζέδες που ετοίμαζε για εμάς ο ακούραστος περιφερειακός έφορος προσκόπτων Δυτικής Μακεδονίας κος Μωυσιάδης Ηλίας. Μεγάλη η προθυμία των κατασκηνωτών να βοηθήσουν σε οτιδήποτε, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τα μέλη του συλλόγου έχουν ανεπτυγμένη μέσα τους και σε μεγάλο βαθμό την αξία του εθελοντισμού. Πρέπει να πούμε γενικότερα ότι ήταν ένα πολύ καλό και ξεκούραστο τριήμερο για εμάς από το οποίο πήραμε δυνάμεις και χαλαρώσαμε σε κάποιο βαθμό. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους προσκόπους Κοζάνης για την φιλοξενία και όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και λειτουργία του τριημέρου.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ