Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΨΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΦΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ"ΚΟΖΙΑΝΗ" (ΦΩΤΟ)

Άναψε με επιτυχία το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 το βράδυ, ο φανός του πολιτιστικού συλλόγου Κοζάνης "η Κόζιανη" στην παιδική χαρά της οδού Πίνδου στην Κοζάνη.
Παρόλου τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, έβρεχε καταρρακτωδώς όλη μέρα το κέφι και το μεράκι των ανθρώπων του συλλόγου ήταν τόσο μεγάλο που τίποτα δεν ήταν ικανό να εμποδίσει τη λειτουργία του Φανού.
Πέρασε πολύς κόσμος από το φανό και εμείς τον αποζημιώσαμε με την φιλοξενία μας και τη διάθεσή μας και στήθηκε ένα ωραίο γλέντι έως τις 3 τα ξημερώματα, κάτω από τις τέντες που στήθηκαν για την προφύλαξη από τη βροχή.

Φανταστικός και ο τραγουδιστής του φανού μας ο Σάκης Δαβζάκης μας είπε ωραία αποκριάτικα τραγούδια της Κοζάνης σκωπτικά και μή.
Έκπληξη μας έκαναν όλοι οι συντελεστές του φανού Πλατάνια που ήρθαν ντυμένοι παραδοσιακά να μας επισκεφτούν και μας τραγούδησαν αποκριάτικα τραγούδια, τους οποίους τους ευχαριστούμε θερμά.
Πολύ καλή και η ορχήστρα "Παύλος Μελάς" του Χάρη Σαλαγκιώτη που παρά τη βροχή έκανε τον κόσμο να μη θέλει να φύγει.
Άψογοι και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου που όλο το δεκαήμερο της Αποκριάς έδειξαν απαράμιλλο ζήλο και αγάπη σε αυτό που κάνουν για αυτό τους αξίζουν πολλά μπράβο.
Χρόνια πολλά καλή Σαρακοστή και του χρόνου.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ