Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΚΟΖΙΑΝΗ»-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

 
Πλούσιο και αυτό το καλοκαίρι το πολιτιστικό καλεντάρι του συλλόγου «Κόζιανη».

 Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» παρουσιάζει για τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου το πολιτιστικό καλεντάρι του συλλόγου για το καλοκαίρι 2016 όπως αυτό έχει διαμορφωθεί έως τώρα.

·         Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 το απόγευμα μια ομάδα ενηλίκων χορευτών του συλλόγου θα συμμετάσχει στο 5ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων  στην Έδεσσα , που διοργανώνει ο  πολιτιστικός σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Έδεσσας.

·          Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 το βράδυ, ομάδα χορευτών του συλλόγου θα συμμετάσχει στη Λάρισα σε εκδηλώσεις πολιτισμού που διοργανώνει ο Δήμος Λάρισας.

·         Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 ένα τμήμα του παιδικού χορευτικού θα ταξιδέψει στη Βερδικούσα Λάρισας για να συμμετάσχει σε παιδικό φεστιβάλ χορού.

·         Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 τμήμα του παιδικού χορευτικού θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις στα Πετρανά Κοζάνης, που διοργανώνει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος.

·         Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, ομάδα ενηλίκων θα χορέψει στις παράλληλες εκδηλώσεις της Έκθεσης Τοπικών- Αγροτικών προϊόντων και βιοτεχνίας στα Σέρβια Κοζάνης καλεσμένοι από το Δήμο Σερβίων Βελβεντού.

·          Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 το βράδυ, ομάδα χορευτών του συλλόγου θα χορέψει στον οικισμό Νέας Καρδιάς Πτολεμαΐδας στο 20ο Λαογραφικό Συναπάντημα που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος οικισμού Νέας Καρδιάς Πτολεμαΐδας «Η Μέρα».

·         Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 το βράδυ ο σύλλογός μας θα χορέψει στο Βαθύλακο Κοζάνης σε εκδηλώσεις που διοργανώνει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος.

·         Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 το βράδυ ο σύλλογός μας θα φιλοξενηθεί από τον πολιτιστικό σύλλογο Κοιλάδας Κοζάνης στα πλαίσια των τριήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν στο χωριό τους.

·         Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 το βράδυ θα ξαναεπισκεφτούμε την Ολυμπιάδα Εορδαίας αποδεχόμενοι την τιμητική για εμάς πρόσκληση των ανθρώπων του Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Ολυμπιάδας, και θα χορέψουμε στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν κάθε καλοκαίρι.

·         13-15 Αυγούστου 2016 θα πραγματοποιηθεί το 3ο Summer Camp χορού στην κατασκήνωση των προσκόπων Κοζάνης στην  Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας, σε ένα τριήμερο γεμάτο χορό, μπάνιο και ξεκούραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ